Turnéteatret i Trøndelag: HEI KJÆRE HEIM

Trioen Trønderhøns, bestående av Marianne Meløy, Siri Gjære og Ingrid Bergstrøm, har levert humoristisk samfunnssatire med musikk i en årrekke. Drevet av et stort indre trykk legger de ut om de mer eller mindre logiske sammenhengene rundt oss, med stadig nye perspektiver på tilværelsen generelt og seg selv spesielt.

Vi står midt oppi en tid hvor vi er mye hjemme. Og i forestillingen Hei kjære heim er det nettopp hjemmet som opptar disse tre ringrevene. Et hjem er noe fysisk og svært konkret. Et hjem er samtidig en følelse du har. Det er en lukt og en stemning. Et hjem er alltid mer enn fargekoder på veggene og en samling av ting.

«Hjem» kan også beskrive en bevegelse og en forflytning. Når du skal hjem, hvor er du egentlig på vei da?

Som alltid når Trønderhøns står sammen på scenen er det med glimt i øyet, snert i replikkene og med nøye utvalgte låter. Om det blir både sommer og vinter før vi igjen får gi hverandre gode klemmer, kan vi la oss berøre av musikken og varmen i Hei kjære heim.

Manus og visuell utforming: Marianne Meløy, Ingrid Bergstrøm og Siri Gjære, i samarbeid med Aslak Moe

Regikonsulent: Aslak Moe

Med: Marianne Meløy, Ingrid Bergstrøm og Siri Gjære